IAESTE Dni Príležitostí

HomePROJEKTYIAESTE Dni Príležitostí

IAESTE Dni Príležitostí organizujeme už od roku 1993. Je to prestížny pracovný veľtrh organizovaný našou organizáciou dvakrát ročne priamo na pôde technických univerzít v troch mestách na Slovensku: Bratislava, Košice a Žilina. Veľtrh vytvára priestor pre spoločnosti na nadviazanie priameho kontaktu so študentmi, ktorí predstavujú budúcich zamestnancov.

Výhodou je, že sa koná priamo v priestoroch fakulty, čiže študenti sú priamo zapojení do diania.

Vďaka dlhoročným skúsenostiam sa veľtrh vyznačuje profesionálnou organizáciou a osobitným prístupom s dôrazom na detaily. Za 30 rokov organizácie sme si získali dôveru zo strany popredných predstaviteľov technického priemyslu. Veľtrhu sa pravidelne zúčastňujú spoločnosti pôsobiace v odvetví informačných technológií, elektrotechniky, telekomunikácií, energetiky, finančníctva, bankovníctva, automobilového a strojárskeho priemyslu, a ďalších technických odvetví.

Najbližšie veľtrhy

26. marec 2024

Fakulta riadenia a informatiky & Rektorát UNIZA

19. marec 2024

Univerzitná knižnica TUKE

Pre študentov

  • získaj prehľad o pracovných možnostiach v tvojom odbore,
    porozprávaj sa s HRistkami alebo priamo s odborníkmi,
    zisti, aké vedomosti a zručnosti sa vyžadujú
  • nasmeruj svoje štúdium správnym smerom
  • dohodni si spoluprácu na bakalárskej alebo diplomovej práci
  • nájdi si full-time alebo part-time prácu podľa predstáv

Pre firmy

  • priamy kontakt so študentmi vo vašom zameraní
  • profesionálna organizácia veľtrhu s dôrazom na detaily
  • tradícia a know-how od roku 1993
  • priamo smerovaná propagácia
  • raňajky, obed a občerstvenie počas celého dňa
  • možnosť prednášky o vašej spoločnosti alebo workshopu
  • rôzne možnosti propagácie podľa dohody

Staňte sa vystavovateľom na našom veľtrhu!

Vystavovatelia, ktorí sa našich veľtrhov zúčastnili

ProHr, s.r.o.

Brose Prievidza, spol. s r.o.

p&g

Procter & Gamble - Rakona, s.r.o.

Unicorn Systems SK s.r.o.

ANDRITZ Slovakia s.r.o.

Siemens Mobility, s. r. o.

Essity Slovakia s.r.o.

ŠKODA AUTO a.s.

B/S/H

Z minulých ročníkov veľtrhov

Povedali o nás

V našej digitálnej agentúre, buckle up, s.r.o., už druhý rok spolupracujeme s IAESTE Slovakia pri stážovaní študentov z celého sveta, a to bez akýchkoľvek podmienok na krajinu pôvodu. Vďaka vždy zrozumiteľnej a včasnej komunikácií budeme tentokrát stážovať šikovného študenta z Argentíny v oblasti informačných technológii, ktorý tak získa praktické skúsenosti pre svoje ďalšie pôsobenie. Ak ste ešte nevyskúšali, odporúčame všetkými desiatimi. Minulý rok sme u nás privítali študentku z Thajska a výmenu vedomostí, vrátane kultúrnej výmeny, ktorá k tomu neodmysliteľne patrila, si v agentúre pochvaľovali všetci. IAESTE reagujú promptne a poskytujú nám, ako aj študentom, dostatočnú podporu pri vytváraní zázemia pre študenta, a to aj osobne, ak je to potrebné.

Buckle up, s.r.o.

Lukáš Sivák

Predovšetkým by som chcel oceniť iniciatívu ako takú. Študenti veľmi potrebujú spoznávať „reálny“ prístup k rozvoju soft skills formou tréningu a workshopu. Training Day plní túto úlohu. Osobne ma veľmi potešilo, aký mali účastníci záujem vzdelávať sa v tejto oblasti. Verím, že podobných užitočných podujatí bude pribúdať. Ja sa rád pridám aj v budúcnosti.

Maxman Consultants

PhDr. Peter Benkovic

„V rámci našej spoločnosti ARTIN Solutions, s.r.o. často nadväzujeme spoluprácu so študentami technických odborov. Máme veľmi dobré skúsenosti s ich participovaním na projektoch a ochotou učiť sa. Teší nás, že máme takmer 100% úspešnosť s ich prechodom zo študentskej dohody na trvalý pracovný pomer. Práve vďaka tomu sme sa začiatkom tohto roku stali partnerom IAESTE, ktorá pripravuje technické veľtrhy, zabezpečuje osvetu o možnostiach uplatnenia študentov na trhu práce a je sprostredkovateľom komunikácie s firmami. Vždy nás poteší, keď máme možnosť prezentovať našu spoločnosť na technických školách. Partnerstvo s IAESTE je pre nás z tohto pohľadu významné a strategické.„

ARTIN Solutions

Michaela Marcinová

PARTNERI IAESTE

MEDIÁLNY PARTNER IAESTE